Great Magazines is uitgever van relatiemagazines. Kosteloos voor onze opdrachtgevers verzorgen we prachtige gelegenheidstijdschriften, van acquisitie tot redactie, design en druk.

Heeft u een nieuw pand of een jubileum, of wilt u een corporate magazine laten drukken? Dan is Great Magazines de aangewezen partij om uw bedrijf in de spotlights te zetten.

Het management van Great Magazines heeft tientallen jaren ervaring in het uitgeven van sponsored media. Wie een magazine op maat door Great Magazines laat maken, krijgt daar een professioneel communicatieteam voor terug dat van begin tot eind uw magazine naar wens verzorgt.

Investeren is niet nodig, niet in tijd, niet in geld. Great Magazines verzorgt de productie van A tot Z. Hoe gaan wij te werk? Great Magazines informeert uw leveranciers en partners over het magazine en betrekt ze bij het project. Zodra er voldoende advertenties en advertorials door hen zijn toegezegd, kan de productie van start gaan. Pas als er voldoende deelnemers zijn, start de productie van het magazine.

Bekijk hier de mogelijkheden.

 

Onze opdrachtgevers